DŽIKIĆ POZIVA PUBLIKU: Jak su tim, treba nam pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 20:52

DŽIKIĆ POZIVA PUBLIKU: Jak su tim, treba nam pomoć

Meč 13. kola.

Trener podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić oprezan je pred dolazak Venecije u 13. kolu Evrokupa.

Iskusni stručnjak imao je samo reči hvale za svog sledećg protivnika.

Venecija je jedan od retkih klubova u Evropi koji u potpunosti razume važnost kontinuiteta i stabilnosti. Njihovi glavni igrači igraju zajedno četiri, pet godina, njihov trener je tu više od deset godina. Rezultati našeg narednog rivala u pomenutom periodu zaslužuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveće poštovanje - naglasio je trener Budućnosti.

Ističe da je ekipi potrebna podrška sa tribina.

- Venecija ima iskusan tim, dodali su plejmejkera sa veoma dobrim rezultatima u karijeri, a planovi za nastavak sezone su jasni. S druge strane, igramo pred našim navijačima posle prilično duge pauze, nadamo se da će doći da nas podrže, želimo i trebamo njihovu pomoć, jer ćemo igrati protiv tima koji može da koristi razne formacije. Venecija je tim sa veoma dobrim šuterima, sa nekoliko svestranih igrača, ekipa koja igra u različitim varijantama zonske odbrane - zaključio je Džikić.

Venecija u Evrokupu ima skor od po pet pobeda i poraza, dok je Budućnost na bilansu 8:4.

Utakmica se igra u sredu od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.