DŽABA DUBIJEVA SIMULTANKA: Larkin i Korkmaz rastužili Đetiće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2022, 18:01

DŽABA DUBIJEVA SIMULTANKA: Larkin i Korkmaz rastužili Đetiće

Neizvestan duel.

Košarkaška reprezentacija Turske savladala je Crnu Goru 72:68 (14:18, 27:13, 12:20, 16:20) u prvom kolu Evrobasketa.

Crnogorci su bolje ušli u ovaj duel, imali su prednost od plus šest sredinom druge deonice, ipak Turci su onda probudili i pre svega zahvaljujući fenomenalnom Larkinu na veliki odmor otišli sa plus osam.

Izabranici selektora Radovića su imali i dobar rezultat s obzirom na to da je najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grač ekipe Bojan Dubljević bio bez poena u prvom delu.

U nastavku se košarkaš Valensije razgoropadio, pogađao je iz svih poziciji i Crnogorci su na tri minuta do kraja imali plus pet.

U poslednji minut Đetići su ušli sa prednošću i napadom. Kendrik Peri je promašio zicer, da bi na drugoj strani Korkmaz pogodio vrlo težak fejdavej i doveo Turke do vođstva. Crnogorci su se spetljali u svom napadu i pobeda je otisla timu Ergina Atamana. 

Cedi on the loose 🏀💨 is a thing of beauty!#EuroBasket x #BringTheNoise x @tbf 🇹🇷

📺 https://t.co/XA74Vl1szW pic.twitter.com/qWzmNpTl8B

— #EuroBasket 2022 (@EuroBasket) September 1, 2022

Korkmaz je uz zvuk sirene pogodio trojku za 72:68. 

Najefikasniji je bio Šejn Larkin sa 18 poena, pratio ga je Osman sa 15. Kod Crne Gore Dubljević je postigao 18, dobar je bio i Simonović sa 13. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.