DVA MAJSTORA: PSŽ doveo moćna pojačanja za narednu sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 18:30

DVA MAJSTORA: PSŽ doveo moćna pojačanja za narednu sezonu

"Sveci" renoviraju tim.

Rukovodstvo Pari Sen Žermena dogovorilo je prelazak fudbalera Sportinga Manuela Ugartea u klub iz Pariza u transferu vrednom 60 miliona evra, prenose francuski mediji.

Ugarte (22) igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a standardni je reprezentativac Urugvaja. On je u Sporting stigao 2021. godine iz ekipe Famalikao.

Urugvajac je za klub iz Lisabona ove sezone odigrao 47 utakmica. Za reprezentaciju Urugvaja nastupio je na osam mečeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ugarte je navodno bio na korak od dogovora sa Čelsijem, ali je londonski klub odustao od pregovora sa urugvajskim fudbalerom.

Francuski mediji navode da su čelnici PSŽ završili i transfer španskog fudbalera Marka Asensija, koji je nedavno napustio Real.

Asensio (27) je od 2014. godine bio član Reala, a odbio je da produži saradnju sa "kraljevskim klubom". Sa madridskim klubom osvojio je 16 trofeja.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.