DULJAJ PROKOMENTARISAO NOVOG KAPITENA: Vraćamo se starom DNK...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 22:09

DULJAJ PROKOMENTARISAO NOVOG KAPITENA: "Vraćamo se starom DNK..."

Zadovoljan je.

Trener Partizana Igor Duljaj zadovoljan je pobedom u prvoj pripremnoj utakmici i posebno igrom koju su pokazali najmlađi.

– Bilo je tu, dosta smo solirali, neki igrači su hteli malo da više rade ono što mogu, tako da… Normalno je s obzirom na to da je ovo prva utakmica, ono što može da me raduje jeste Trifunović koji igra bez straha, tako da neka samo tako nastavi, neka fizički ojača i izdrži te duele, možemo da budemo zadovoljni, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na to da tek treniramo dve nedelje i da nisu toliko umorni, čim i dalje trče – rekao je Duljaj.

Trenutak koji je bacio senku na pobedu je povreda mladog Janka Jevremovića.

– Ostala je pobeda u senci povrede,zato što se radi o mladom i talentovanom igraču, žao mi je što se to dogodilo, posebno što je to prva utakmica, posebno što je vredno radio i najgore za mladog igrača jeste što je na početku nečega došlo do nekog takvog dešavanja. Nije strašno izgledalo kao u prvom trenutku, tako da mi je to snažan utisak ovog meča - istakao je Igor Duljaj.

Kapitensku traku nosio je Svetozar Marković.

- Ima još dosta do početka prvenstva, ja se vodim onim starim da se poštuje tradicija, kad pogledamo unazad, Ivan Tomić, Ćirić, Sale Ilić, Lola Smiljanić, svi su nosili traku… Dosta njih je prošlo omladinsku školu, tako da, prednost bi oni imali ako hoćemo da se vratimo starom DNK, a to je da oni budu kapiteni - rekao je trener crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.