DULJAJ PRED MEČ SA VOŠOM: Želeo bih da sudije budu u poslednjem planu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:49

DULJAJ PRED MEČ SA VOŠOM: Želeo bih da sudije budu u poslednjem planu

Meč počinje u nedelju u 19 časova.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Vojvodinom, da bi želeo da sudije tokom meča budu u poslednjem planu i da glavni akteri utakmice budu igrači.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 časova gostuju ekipi Vojvodine u drugom kolu Superlige Srbije.

- Želeo bih da sudije budu u poslednjem planu, da se o njima ne priča, već da najvažnije akteri budu igrači i publika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A sudije da dele pravdu. Razumljivo, greše i oni, samo da nije zlonamerno. Grešim i ja, svi grešimo, ljudi smo, sve je u redu dok ne narušava interes fudbala - istakao je Duljaj. 

Dodaje da se nada da će navijači Partizana podržati njega i igrače u Novom Sadu.

- Osećam kao da imamo štit ispred sebe. Nemam potrebu da bilo kome udovoljavam ili da se bilo kome dodvoravam. Ako to budem činio izgubiću sebe, a kad budem pokušao da tražim sebe izgubiću druge. Partizan je u ovom trenutku najvažniji. U gradu se oseća pozitvna energija kod navijača, znam da će ih biti dosta u Novom Sadu. Potrebno su i meni i ekipi. Rekao sam igračima da će uživati podršku publike dokle god budu davali sve od sebe. Ona nam je ponovo 12. igrač, vetar u leđa - zaključio je Duljaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.