DUGO SE LOMIO: Zvezda Barselone ODLUČILA gde nastavlja karijeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 07:28

DUGO SE LOMIO: Zvezda Barselone ODLUČILA gde nastavlja karijeru!

Odlučio.

Iako se prethodnih dana pominjao kao potencijalni naslednik Manuela Nojera u Bajernu iz Minhena, golman Barselone Mark Andre Ter-Štegen demantovao je mogućnost da stane na gol šampiona Bundeslige.

Nemca su mediji tokom leta selili u redove Bavaraca, međutim, takve opcije pale su u vodu kada je kapiten giganta iz Minhena Manuel Nojer produžio ugovor. Tako je Ter-Štegen za španske medije otkrio da ne postoji ni promil šanse da napusti Kamp Nou u predstojećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelaznom roku.

- Ne postoji apsolutno nikakva šansa da napustim Barsu ovog leta. Moj agent se već nekoliko puta sastao sa upravom i siguran sam da će sve biti rešeno. Osećam se veoma dobro u klubu, a i moja porodica obožava Barselonu - rekao je Ter-Štegen.

Nemački golman je uz kapitena Lea Mesija najbolji igrač šampiona La lige, pa ne čudi što traži da bude među plaćenijim igračima u ekipi. Poređenja radi, Vidal i Rakitić imaju daleko veća primanja i uprava Barse upravo zbog toga pokušava da ih se otarasi.

Podsetimo, Mark Andre Ter-Štegen je u Barselonu stigao tokom leta 2014. godine iz Borusije Menhengladbah, za svega 12.000.000 evropskih novčanica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.