DUBAI: Zimonjić i Lindštet u finalu posle velike borbe

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUBAI: Zimonjić i Lindštet u finalu posle velike borbe

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindštet plasirali su se u finale dubla na turniru u Dubaiju, pošto su u polufinalu savladali Rusa Mihaila Južnjija i Izraelca Džonatana Erliha sa 7:6 (7:2), 7:6 (7:2).
(FOTO: AP)
Srpski i švedski teniser će u finalu igrati protiv Indijca Maeša Bupatija i Francuza Mikaela Lodre.
ATP turnir u Dubaiju igra se za ukupni nagradni fond od dva miliona dolara, a pobedničkom paru pripašće ček na 127.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Dubai: I Zimonjić u finalu

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2013

Duplo srpsko finale u Dubaiju! Pored Novaka Đokovića za titulu će se boriti i Nenad Zimonjić u paru sa Robertom Lindštetom. Srbin i Šveđanin savladali su u polufinalu dubla Izraelca Džonatana Erliha i Rusa Mihaila Južnjog sa 7:6 (2), 7:6 (2).

Nastavak na Sportal.rs...

Zimonjić bez titule u Dubaiju

Izvor: Beta, 02.Mar.2013, 17:14

DUBAI, 2. marta 2013. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić nije u subotu uspeo da u paru sa Švedjaninom Robertom Lindštetom osvoji turnir u Dubaiju...Zimonjić i Lindštet su u finalu izgubili od Indijca.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.