DRULOVIĆ JASAN: Došlo je vreme da prođemo grupnu fazu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRULOVIĆ JASAN: Došlo je vreme da prođemo grupnu fazu (FOTO)

Svetsko prvenstvo igra se naredne godine u Rusiji.

Fudbalska reprezentacija Srbije posle žreba u Kremlju, svrstana je u grupu E zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kostarike. To je po svemu sudeći veoma dobro po Orlove.

Pročitajte i:

Takvo mišljenje ima i bivši selektor naše selekcije Ljubinko Drulović, koji smatra da je vreme da prođemo u drugi krug.

- Sve tri preostale reprezentacije su podjednakog kvaliteta i samo će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nijanse odlučivati o tome ko će uz Brazilce ići dalje. Mislim da je konačno došlo vreme da prođemo grupnu fazu i to zaista priželjkujem. Treba samo da budemo smireni i koncentrisani, bez velikih najava, a kavlitet sigurno imamo - rekao je Drulović.

Kao selektor Drulović je upravo imao prilike da vodi Srbiju protiv Brazila. Taj meč se desio pre tri godine uoči početka Mondijala. Orlovi su tada ostavili veoma dobar utisak.

- Često se setim te utakmice. Zaista smo igrali dobro, na svakom delu terena parirali smo Brazilcima i nesrećno sno izgubili golom Freda. Moj tadašnji stručni štab i ja smo potpuno smo snimili igru rivala, zaustavili Nejmara i malo je nedostajalo da ostanemo neporaženi - priseća se Drulović i nastavlja:

- Izgled dve reprezentacije se za ove tri godine nije mnogo promenio i uveren sam da bi recept iz tog duela trebalo da bude i vodilja novom selektoru Srbije u Rusiji. Ko god to da bude, Mladen Krstajić ili neko drugi, uvek može da me pozove za neki savet ili sugestiju, jer znam da bih s tom ekipom, da sam dobio priliku da radim, uspeo da postignem veliki rezultat - zaključio je Drulović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.