DRAMA U DERBIJU: PROMAŠENA dva bacanja sekund i po pre kraja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 19:57

DRAMA U DERBIJU: PROMAŠENA dva bacanja sekund i po pre kraja...

Zanimljiva utakmica.

Kadetska selekcija Crvene zvezde pobedila je ekipu Partizana kao gost u hali "Vizura" u zaostaloj utakmici 6. kola Kadetske lige Srbije i prvom večitom derbiju ove sezone, rezultatom 80:79 (24:23, 20:18,19:17 i 17:21).

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Vudragović sa 15, Topić sa 14, dok su Pavlović i Radojević ubacili po 13. Inače Nikola Topić je sin proslavljenog košarkaša Milenka Topića.

Do bodova su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došli posle drame u kojoj je Vudragović promašio dva slobodna bacanja pri rezultatu 80:79, a za sekundu i po najefikasniji u ekipi Partizana Milenković nije uspeo da poentira iz teške pozicije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Gabrijela Koukalova, češka bijatlonka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.