DRAMA DO POSLEDNJE SEKUNDE: Evo ko je ISPAO iz Superlige Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 20:26

DRAMA DO POSLEDNJE SEKUNDE: Evo ko je ISPAO iz Superlige Srbije!

Podvučena crta.

Superliga Srbije je i zvanično okončana. Stari-novi šampion je Crvena zveda koja je danas overila titulu pobedom nad Metalcem sa 5:1. A prava borba se vodila pri samom dnu tabele, gde su se ekipe Novog Pazara, Rada, Javora i Voždovca borile za opstanak u elitnoj ligi Srbije.

Crta je podvučena, Superligu će i zvanično napustiti ekipe Javora iz Ivanjice i beogradskog Rada.

Ekipa Radničkog iz Niša je pobedom nad ekipom Bačke rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5:1 uspela da izbori opstanak sa osvojenih 49. bodova izbili su na 11. poziciju na tabeli.

Sa druge strane velika borba vodila se na meču u kojem su učestvovali Rad koji je gostovao Spartaku iz Subotice. Meč je završen 1:1, što je ekipu sa Banjice poslalo u niži rang takmičenja. Treba napomenuti i da je ekipa Rada promašila jedanaesterac.

Takođe, ekipa Javor Matisa nije uspela da izboti opstanak, oni su remizirali na svom stadionu sa ekipom Voždovca i tako sa 46. bodova dospeli na 15. poziciju koja vodi u Prvu ligu Srbije.

Pobednici borbe za opstanak je svakako i ekipa Novog Pazara koja je uspela da trijumfuje u poslednjem kolu nad ekipom Napretka rezultatom 2:1.

Kada se podvuče crta, Superligu Srbije će ove sezone napustiti Bačva, Mačva, Zlatibor, Inđija, Javor i Rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.