DRAGOVIĆ, PRIJOVIĆ, PA NOVA BOMBICA: Zvezda dovodi i Francuza?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:11

DRAGOVIĆ, PRIJOVIĆ, PA NOVA BOMBICA: Zvezda dovodi i Francuza?

Crveno-beli u ofanzivi pred letnji prelazni rok.

Aleksandar Dragović je blizu, Aleksandar Prijović velika želja za špic, a Crvena zvezda planira da u letnjem prelaznom roku angažuje još jedno ozbiljno pojačanje u napadu na Ligu šampiona.

Nije tajna da crveno-beli već četvrtu sezonu nemaju adekvatnu zamenu na poziciji levog beka za Milana Rodića, pa će jedan od prioriteta biti dovođenje alternative za potencijalnog reprezentaivca Srbije.

Rodiću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističe ugovor u junu 2022. godine, a kao potencijalna rešenja za levi bok već neko vreme figurira Marko Jevremović iz Javora. Zimus se spominjao i nekadašnji fudbaler Vojvodine Bojan Nastić, ali je on u januaru napustio BATE Borisov i prešao u poljsku Jageloniju.

Gençlerbirliği Pierre-Yves Polomat'ı transfer ettiğini duyurdu https://t.co/8iXygJHfYy pic.twitter.com/767jTiNJ9Z

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) June 25, 2019

Stranac će biti realna opcija jedino ako se promeni pravilo o ograničenju inostranih fudbalera u Superligi, preciznije, ako se igrači iz Evropske unije ne budu vodili kao stranci.

Ako dođe do takvog raspleta, u igri će biti i Francuz iz Genčlerbirligija Pjer Iv Polom (27) koji će na kraju sezone postati slobodan igrač. Tokom karijere je branio boje Sent Etjena i Oksera. a može da pomogne i na poziciji štopera.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga golmana Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.