DRAGOVIĆ KRATKO I JASNO: ”Želim da ODEM IZ ZVEZDE”

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:18

DRAGOVIĆ KRATKO I JASNO: ”Želim da ODEM IZ ZVEZDE”

Najavio odlazak sa Marakane...

Iskusni štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović najavio je odlazak sa "Rajka Mitića".

- Vreme je za promenu, želim da idem - rekao je Dragović za austijski "Kronen cajtung”.

- U pogledu uspeha, prelazak u Beograd je bio prava stvar. Ne možete zamisliti ništa bolje od osvajanja titule u Srbiji sa Zvezdom. Znate koliko sam vezan za dedu, on je bio presrećan što sam potpisao za njegov omiljeni klub i osvojio titulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dragović ima 32 godine, a u karijeri je osvojio 13 titula.

- Igrao sam u Švajcarskoj, Ukrajini, Nemačkoj, Engleskoj i Srbiji, a moj stari san je italijanska Serija A. Moj moto 'old but gold' važi tamo i želeo bih da tamo zaigram - istakao je Dragović.

Austrijanac srpskih koren ima važeći ugovor sa Zvezdom i po završetku ove sezone.

- Dao sam sve od sebe klubu dve godin, verujem i nadam se da niko neće postaviti prepreku na moj put, da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena".

Dragovića su mediji dovodili u vezu sa austrijskim klubovima LASK-om, Rapidom i Austrijom, u kojoj je ponikao.

"To je klub u kojem sam odrastao kao fudbaler, sa kojim imam prirodno posebnu vezu, gde sam mogao da počnem uspešnu karijeru. Austrija će uvek biti tema, naravno, ali bih voleo da nastavim karijeru u inostranstvu, ako bude prilike".

Dragović je za Zvezdu odigrao 94 utakmice. Prethodno je igrao za Bazel, Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen, Austriju, Lester siti.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.