DOVIĐENJA SKUDETO: Milan šokirao Lacio, titula sve dalja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 08:27

DOVIĐENJA SKUDETO: Milan šokirao Lacio, titula sve dalja!

Očajna partija nebeskoplavih.

Fudbaleri Milana savladali su kao gosti ekipu Lacija sa 3:0, u meču 30. kola italijanske Serije A i tako praktično odlučili pitanje novog šampiona, pošto Juventus nakon poraza ekipe iz prestonice ima 7 bodova prednosti.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Izabranici Simonea Inzagija nisu ličili na sebe i zbog toga su pretrpeli drugi poraz u poslednja četiri meča nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.

Sa druge strane, "rosoneri" su ostvarili neočekivano ubedljivu pobedu na Olimpiku i tako ostali u trci za Ligu Evrope.

Hakan Čalhanoglu je u 23. minutu odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila jednog defanzivca domaćih, dodatno promenila pravac i prevarila golmana Tomasa Strakošu.

Samo desetak minuta kasnije gosti stižu do povećanja prednosti. Penal za Milan iskoristio je Zlatan Ibrahimović, igrao se 34. minut.

Konačan rezultat i tačku na ovaj meč stavio je u 59. minutu Ante Rebić, nakon sjajnog pasa Đakoma Bonaventure.

Serija A, 30. kolo

Juventus – Torino 4:1 (2:1)

(Dibala 3, Kvadrado 29, Ronaldo 61, Điđi 87ag – Beloti 45+6p)

Sasuolo – Leće 4:2 (1:1)

(Kaputo 5, Berardi 63p, Boga 78, Muldur 83 – Lućioni 27, Mankosu 67)

Lacio – Milan 0:3 (0:2)

(Čalhanoglu 23, Ibrahimović 34p, Rebić 59)

Nedelja:

 Inter – Bolonja 17:15

 Udineze – Đenova 19:30

 Breša – Verona

 Parma – Fiorentina

 Sampdorija – SPAL

 Kaljari – Atalanta

 Napoli – Roma 21:45

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE SE POKLOPILO ZA PARTIZAN: Američki centar RASKINUO ugovor, a klub se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020

Smanjuju troškove...Partizan je postigao dogovor sa Kodijem Miler-Mekintajerom, ali to svakako neće biti poslednja akvizicija...Kao jedna od želja "crno-belih" pojavilo se pre nekoliko meseci i ime Devina Vilijamsa, a Amerikanac je postao slobodan igrač...Teška je situacija u Barseloni - tri remija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BOKSERSKA LIGA SRBIJE: Loznica dobila PROTIVNIKA u finalu! Na redu je borba za TITULU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020

Pehar menja vlasnika...Superliga Srbije u boksu ulazi u samu završnicu. Posle Loznice, koja je u polufinalu trijumfovala nad braniocem titule Metalcem iz Valjeva, u finale se plasirao i beogradski Radnički...Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi…...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.