DOVEDITE VLAHOVIĆA: Čuveni fudbaler poručio velikanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 19:16

"DOVEDITE VLAHOVIĆA": Čuveni fudbaler poručio velikanu

Veruje u Srbina.

Nekadašnji fudbaler Milana i reprezentacije Italije, Antonio Kasano, smatra da je Dušan Vlahović potreban roso-nerima.

Italijan je savetovao trenera Stefana Piolija da angažuje Srbina, koji trenutno igra za Juventus.

- Da sam ja u Milanu, ja bih tražio Vlahovića. Ako se plasiraju u Ligu šampiona moraju da dovedu snažnog napadača. Imaju Zlatana Ibrahimovića, a Olivije Žiru nikada nije prebacio 15 golova po sezoni u karijeri. Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi odličan posao i imaju jednog od najboljih svetskih golmana, odlično su pokriveni u veznom redu, imaju Leaa... Ali ako treba da obave samo jednu kupovinu, od 50-60 miliona evra neka potpišu sa Vlahovićem - kazao je Kasano i nastavio da Milan treba da iskoristi postojeću situaciju.

- Ako Pioli uspe da bude među prva četiri tima u Seriji A mora da se napravi finansijska žrtva za njega. Zbog toga ponavljam, ja bih se fokusirao na Vlahovića. Jer Juventus mora da bira, ili će da puste Masimilijana Alegrija ili Vlahovića - zaključio je Kasano.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.