DOSTA MU JE VIŠE KAZAHSTANA: Bambi Tošić ima novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 15:46

DOSTA MU JE VIŠE KAZAHSTANA: Bambi Tošić ima novi klub

Ide južnije.

Srpski fudbaler Zoran Bambi Tošić napustio je kazahstanski Tobol i posle dve godine će promeniti sredinu. Njegov sledeći klub je grčka Lamija. 

Dogovori sve strane su navodno završeni, ali ugovor još uvek nije potpisan. Tošić, koji ima 35 godina, će pokušati da sačuva Lamiju u elitnom društvu pošto su trenutno na pretposlednjoj poziciji sa svega 12 bodova iz 19 mečeva.

Krilni fudbaler za dve godine u Kazahstanu postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11 golova, uz 13 asistencija na 48 mečeva.

Popularni Bambi je u karijeri pored Tobola, nastupao za Banat, Partizan, Mančester junajted, Keln, CSKA Moskva i Taižu Juanda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.