DOSTA MU JE BAJERNA: Zvezda Bavaraca ide u Premijer ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 19:10

DOSTA MU JE BAJERNA: Zvezda Bavaraca ide u Premijer ligu

Samo je pitanje u koji klub.

Džamal Musijala, fudbaler minhenskog Bajerna, odbio je da produži ugovor sa nemačkim gigantom, a njegova sledeća destinacija će po svemu sudeći biti Premijer liga.

Naime, kako navode nemački mediji, za ovog 21-godišnjeg fudbalera najveće interesovanje pokazali su Mančester siti i Liverpul.

Pomenuti klubovi su na meč koji je Bajern igrao sa Leverkuzenom poslali svoje emisare, ali su tada "farmaceuti" do nogu potukli Bavarce, te se Musijala nije proslavio.

Navodi se da je nemačkom reprezentativcu ponuđen ugovor od 150.000 funti nedeljno, kao i da je njegovom potpisu bliži Mančester siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.