DOSTA JE BILO: Žiru se vraća kući u Marselj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 18:03

DOSTA JE BILO: Žiru se vraća kući u Marselj

Isitiče mu ugovor sa Milanom.

Olivije Žiru (37), najbolji strelac u istoriji reprezentacije Francuske sa 56 golova, na leto će napustiti Milan po isteku ugovora, a postoji šansa da se vrati u domovinu, s obzirom da ga žarko želi Marselj.

Karijeru je počeo u Grenoblu, igrao je i za Istr, Tur i Monpelje, pre nego što je otišao u pečalbu (Arsenal, Čelzi, Milan).

Pored kluba sa Velodroma, a i pored toga što već ima 37 godina, za njegove usluge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zainteresovano je i nekoliko klubova iz Saudijske Arabije i MLS-a, a Žiru se najviše lomi između Marselja i Amerike.

Zanimljivo, on je izrazio želju da ostane na Đuzepe Meaci, ali izgleda da u klubu nisu zainteresovani da produže ugovor. Među roso-nere stigao je 2021. i zasad je na 73 meča dao 31 gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.