DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Ljubimac Delija se oprostio od Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 22:26

"DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK": Ljubimac Delija se oprostio od Zvezde

Posle pet godina.

KK Crvenu zvezdu iduće sezone očekuje dosta izmena u igračkom kadru imajući u vidu start prelaznog roka.

Klub su za sada napustili Ostin Holins, Majk Cirbes, Ognjen Kuzmić, kao i Dejan Davidovac koji se objavom na Instagramu oprostio od navijača i dojučerašnjih saigrača.

- Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak... Nisam siguran da li imam dovoljno reči, ni da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživeo! Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspomene koje će ostati do kraja života!

- Hvala svima koji su me podrzavali i najvece hvala navijacima koji su mi ulepsali boravak u Zvezdi! - napisao je Davidovac.

A post shared by Dejan Davidovac (@dekideki7)

Popularni "Deda" će karijeru nastaviti u CSKA Moksvi, a u narednom periodu izvestan je odlazak Nikole Kalinića u Barselonu, a čeka se i zvanična potvrda o imenovanju trenera Dejana radonjića za novog šefa struke Panatinaikosa.

BONUS VIDEO:

Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.