”DOŠLI SMO SA NAMEROM DA POBEDIMO”: Gaćinović zadovoljan pobedom u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 22:20

”DOŠLI SMO SA NAMEROM DA POBEDIMO”: Gaćinović zadovoljan pobedom u Humskoj!

Neverovatan dan za Nišlije...

Trener kruševačkog Napretka Vladimir Gaćinović je vrlo emotivno proslavio veliku pobedu nad Partizanom u Humskoj (1:0), a nakon toga je u izjavi za medije pohvalio izdanje čitavog tima koji je nastavio potezu za mestom u plej-of zoni Superlige Srbije.

Gaćinović je u svlačionici predvodio slavlje Čarapana, čime je pokazao koliko mu znači trijumf protiv jednog od dva najbolja srpska tima.

Kada su se strasti malo stišale, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener Napretka je na konferenciji za medijie istakao da je njegov tim ostvario cilj koji je zacrtan pre utakmice:

- Verovali ili ne, mi smo došli ovde sa namerom da pobedimo. I to smo čitavo vreme znali i verovali. Bez obzira što smo došli sa četvoricom igrača koji su imali tri žuta kartona i nismo mogli trojicu njih da stavimo u igru. Objektivno smo morali staviti Vukajlovića jer nemamo rezervnog levog beka. Ne samo da smo pobedili, već smo prezentovali i dobar fudbal - rekao je Gaćinović i dodao:

- Dobro smo znali šta možemo, hoćemo i želimo protiv sjajne ekipe koja ima veliki broj vrlo kvalitetnih pojedinaca koji u svakom momentu mogu da preokrenu utakmicu. I onda je to jako teško zatvoriti... Ali mi smo uspeli jer momci žive za fudbal, dišu fudbal punim plućima i ništa se ne dešava slučajno. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i to pokazujemo. Zaista sam mnogo ponosan na njih i nemam reči da to opišem. Danas na sastanku pred utakmicu sam video u njihovim očima da je pobeda blizu- rekao je Vlado Gaćinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.