DONČIĆ PONOVO IZBAČEN SA MEČA: Luka na korak do suspenzije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 08:00

DONČIĆ PONOVO IZBAČEN SA MEČA: Luka na korak do suspenzije!

Šta mu je ovo trebalo...

Slovenački košarkaš Luka Dončić uveliko se dokazao u NBA ligi i pruža sjajne partije za ekipu Dalas Maveriksa. Međutim, ni ispadi nisu isključeni. Dončić je u sinoćnom porazu Dalasa od strane Sakramento Kingsa (111:99), u samo završnici meča isključen te je morao u svlačionicu.

Dončić je igrao vrlo dobro, ubacio je 30 poena ali nekoliko minuta pred kraj utakmice morao je u svlačionicu pošto su sudije odlučile da kazne njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegovog trenera Rika Karlajla.

Prvu tehničku Dončić je dobio zbog burnog slavlja pored sudije, a drugu zbog bacanja lopte preko čitavog terena, pa arbitri nisu imali kud nego da ga kazne.

Luka was ejected after getting a technical foul late against the Kings. pic.twitter.com/SkAvECJCJi

— NBA on ESPN (@ESPNNBA) May 3, 2021

Dončiću je ovo već 15. tehnička ove sezone i posle sledeće mu sledi suspenzija od jedne utakmice, dok je nakon 13. koju je dobio pre nekoliko dana rekao da mu se to više neće ponoviti i da navijači ne brinu. Međutim...

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.