Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ: Navijači Galatasaraja naoružani dočekali Delije (VIDEO)

Snimak koji se pojavio neposredno posle tragičnog događaja u Istanbulu, gde je u petak ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, kada se ispred hale Abdi Ipekči pojavljuju Delije, a dočekuju ih pristalice Galatasaraja brzinom svetlosti se proširio internetom.

Međutim, mnogima je promakao detalj koji možete da vidite na 52. sekundi snimka gde se vidi jedan od domaćih navijača koji u desnoj ruci drži nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nalik na mačetu ili neko drugo hladno oružje, a potom taj predmet skriva iza leđa.

Ne možemo da tvrdimo da je baš on vinovnik odnosno ubica navijača Crvene zvezde pošto je navijačka grupa „Ultra arslan“ poznata širom Evrope po tome da u tučama koristi bodeže pa bi isto tako neko drugi od huligana sa snimka mogao da bude krivac.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turčin sa mačetom došao na duel sa Zvezdom?! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2014

Jedan od snimaka incidenata koji su se dogodili ispred dvorane "Abdi Ipekči" otkriva šokantan prizor. Jedan od navijača Galatasaraja u ruci drži predmet koji na snimku deluje kao mačeta. Stopirajte na 52. sekundi pa procenite sami.

Nastavak na Sportske.net...

‘SVEDOK’ ISTANBULSKE TRAGEDIJE: Bilo je strašno, Turci su bili pripremljeni za dolazak Delija!

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

Jedan od simpatizera Crvene zvezde, koji je tragične istanbulske noći bio u dvorani „Abdi Ipekči“, istakao je za HotSport da su scene oko hale bile jezive i da su navijači Galatasaraja pripremljeni čekali Delije.. . Košarkaški meč šestog kola Evrolige se umesto sportskog spektakla pretvorio...

Nastavak na HotSport.rs...

NAPAD NA DELIJE ‘NARUČEN’ IZ SRBIJE: Sve je bilo dobro isplanirano

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014

Iz dana u dan pojavljuju se novi detalji u vezi nemilog događaja koji se desio u petak, 21. novembra, u Istanbulu kada je ispred hale Abdi Ipekči uoči meča između Galatasaraja i Crvene zvezde ubijen navijač srpskog kluba Marko Ivković.. . Nova informacija koja se raširila na društvenim mrežama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.