DOK SE ČEKA PRIJOVIĆ: Zvezda dovela još jedno POJAČANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 11:04

DOK SE ČEKA PRIJOVIĆ: Zvezda dovela još jedno POJAČANJE!

Radno na Marakani.

Nastavlja se serija potpisa na Marakani. U iščekivanju dolaska najvećeg pojačanja Aleksandra Prijovića, Crvena zvezda je završila još jedan transfer.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Francuska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Reč je o desnom beku Loznice i mladom reprezentativcu Srbije Milanu Iliću, koji će potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Momak rođen 2000. godine skrenuo je pažnju Zvezde igrama na "Lagatoru" ove sezone. Bio je jedan od najistaknuutijih pojedinaca Prve lige Srbije, pošto je za Loznicu postigao tri gola uz isti broj asistencija.

Ono što je bitnije, to je da će Ilić prvu sezonu provesti na pozajmici. U opcijama je odlazak u Grafičar ili neki od superligaških klubova, čime čelnici srpskog šampiona žele da pripreme Ilića za elitnu scenu. Ako se uzme u obzir da su na Milanovim pozicijama njegov imenjak Gajića i Marko Gobeljić, jasno je da ne bi imao adekvatan status.

Što se tiče fudbalskog puta, Milan Ilić je karijeru počeo u GSP Poletu, da bi pre dve godine prešao u Teleoptik. Potom je branio boje novobeogradskih "traktorista", dok je potpis za Loznicu bio pun pogodak.

Igrajući za ovaj klub stekao je potpunu afirmaciju, zbog čega je i dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za junski ciklus. Podsetimo, novo pojačanje Crvene zvezde dobio je šansu u prijateljskim nedavnim mečevima protiv Brazila i Rusije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.