DOK SE ČEKA BEL: Lončar OBJASNIO šta se dešava sa Voldenom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SE ČEKA BEL: Lončar OBJASNIO šta se dešava sa Voldenom!

Crno-beli naneli prvi poraz FMP-u.

Partizan je u dramatičnom meču petog kola ABA lige savladao FMP (izveštaj pročitajte OVDE), nanevši Panterima prvi poraz u novoj sezoni.

U timu Andree Trinkijerija opet nije bilo povređenog Korija Voldena, pa je sportski direktor crno-belih Nikola Lončar za klupsku TV otkrio razlog izostanka američkog plejmejkera.

- Kori je imao magnetnu rezonancu pre dva dana, nema nikakvo veće oštećenje kao kod Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teodosića. Ima neku upalu, promenićemo uloške, radiće terapiju. Povreda se desila na šuterskom treningu u Limožu, bili smo zabrinuti, ali sada je lakše kada smo videli rezultate magnetne rezonance - rekao je Lončar.

Sve su veće glasine oko dolaska još jednog Amerikanca Džejmsa Bela. Bivši igrača Cedevita Olimpije, Budućnosti i Darušafake sve je bliži potpisu za crno-bele. To svedoče reči i operativca Parnog valjka, koji je objasnio kako se tim iz Humske odlučio za njega.

- Potpisali smo Bela, falio nam je jedan igrač. Od početka sezone smo ostavili taj mali prostor, da vidimo kako će ekipa da reaguje. Za sada je ta rotacija od šest spoljnjih igrača bila vrlo kvalitetna. Već imamo jednog povređenog igrača, "kratki" smo sapet spoljnjih igrača i uplašili smo se. Jer, računamo na umor, neke sitnije poteškoće i odlučili smo se za Bela. Odličan šuter daće nam energiju, dosta stvari odbrambeno. Igrač koji može da postigne tri poena, nije neki kreativac, što nam nije u ovom trenutku potrebno. Imamo već dovoljno igrača koji već kreiraju sa loptom. Njegovim dolaskom nismo hteli da ugrozimo nikoga od aktuelnih igrača - naglasio je Lončar da nijednom košarkašu Partizana nije poljuljano mesto u timu, a zatim nastavio:

- Na početku sezone odlučili smo se za Radeta, Ogija, Markusa... Kori Volden je odličan na svojoj poziciji. Slagali smo kockice polako. Pejners je odlično odigrao protiv FMP-a, falio nam je jedan igrač koji će da igra odbranu, da bude agresivan, u kontrama veoma efektivan. Zato smo se odlučili za Bela. Zvali smo sve žive da se konsultujemo i Gordić nam ga je preporučio, kaže da je odličan momak - istakao je Nikola Lončar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda sportska novinarka Irene Žunkvera.

👋🏼 #noesembarazo,songases

Објава коју дели Irene Junquera (@irenejunquera) дана 11. Сеп 2019. у 8:43 PDT

¿Cómo no voy a sonreír?

Објава коју дели Irene Junquera (@irenejunquera) дана 14. Авг 2019. у 7:04 PDT

Me provoca 🐤🎶 ... 🤣 @andreaduro @jaenes1 @borja_presa_ds @yosoymamifit @juanbetancourtt @alexsezdemora @albitss @kiokan @mcclserra @analiagiglesias @anita88shorty

Објава коју дели Irene Junquera (@irenejunquera) дана 10. Авг 2019. у 11:58 PDT

Contigo todo es mar 🌊

Објава коју дели Irene Junquera (@irenejunquera) дана 26. Авг 2019. у 6:49 PDT

¡Pon cara de buena! 😇

Објава коју дели Irene Junquera (@irenejunquera) дана 18. Авг 2019. у 6:02 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.