DOGOVORIO SE SA FRANCUZIMA: Đerona potpisao novi ugovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 16:31

DOGOVORIO SE SA FRANCUZIMA: Đerona potpisao novi ugovor (FOTO)

Ostaje do 2023. godine.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona ostaje na klupi francuskog Šamberija.

Španski stručnjak je produžio ugovor sa francuskim timom do 2023. koji vodi već nekoliko sezona, a uprkos angažmanu na klupi "Orlova" nastaviće i svoju klupsku karijeru poput mnogih trenera.

HANDBALL - Toni Gerona prolonge avec le C'CMHB jusqu'en 2023 https://t.co/yBGxiZDW9T pic.twitter.com/2ldrysd7GR

— Radio Intensité >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@intensite) January 20, 2021

Uprkos tome što je prošle sezone zauzeo 10. mesto u Francuskoj i stigao do polufinala Kupa, čini se da su u Šamberiju zadovoljni radom španskog stručnjaka i ukazali mu poverenje.

Liverpul je poslednji put pobedio u Premijer ligi 19. decembra - od tada ima tri remija i poraz što ga je spustilo na četvrto mesto na tabeli. Večeras (21.00) na Enfild dolazi Barnli i krajnje je vreme da Redsi slave. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barnli.

Udeo u tome možda je imao i sjajan početak rada na klupi srpske reprezentacije s kojom je u svojoj prvoj reprezentativnoj akciji tokom januara jednom pobedio i jednom remizirao baš protiv Francuske, dok je potom slavio i ubedljivo nad Grčkom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.