Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 23:19

DOGOVORENO: Lacio kupio Kamenovića, Čuki 2.500.000 evra

I ostaje na Banovom brdu do leta

Jedan srpski talenat, Strahinja Pavlović, izmakao je Laciju zbog vaganja i cenkanja, ali drugi neće.

Rimski klub dogovorio se sa Čukaričkim i Dimitrije Kamenović je postao po ugovoru njegov novi igrač, saznaje Žurnal. Sve ono što se šuškalo u poslednjih pet-šest dana sada je završeno, klub sa Banovog brda ostvario je jedan od najboljih transfera u istoriji, pošto će zaraditi od prodaje levog beka 2.500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra.

To nije sve, dogovoreno je da Kamenović ostane na Banovom brdu do kraja sezone, da proba da pomogne klubu da se domogne mesta koje vodi u evropski kup.

Lacio je do Kamenovića došao tragajući za mladim levim bekom, koji bi mogao od naredne sezone da odmeni veterana Senada Lulića, kapitena Nebeskoplavih, koji je dobar deo sezone propustio zbog povrede, a godine ga stižu. Klub iz Rima ima dobra iskustva sa igračima iz Srbije, sada su njegovi članovi Sergej Milinković-Savić i Adam Marušić, rođeni Beograđanin koji igra za reprezentaciju Crne Gore, a do skoro su tu bili i Dušan Basta, Filip Đorđević...

Novi levi bek Lacija je ponikao u omladinskoj školi Čukaričkog i došao do prvog tima, a ove sezone je odigrao 19 utakmica u ligi i Kupu, postigao jedan gol, dok je za dva asistirao.

Kamenović će otići u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora, a onda će se pridružiti ekipi Čukaričkog na pripremama u Antaliji.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.