DOGORELO DO NOKATA: Davide Balardini novi trenera Sasuola

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:33

DOGORELO DO NOKATA: Davide Balardini novi trenera Sasuola

Cilj je opstanak u Seriji A.

Italijanski stručnjak Davide Balardini imenovan je za trenera Sasuola, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba iz Serije A.

Kako je saopšteno, Balardini (60) je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sezone. Balardini je dobio šansu pet dana pošto je smenjen Alesio Dionizi zbog serije očajnih rezultata koja je kulminirala porazom 1:6 kod kuće od Napolija.

Sasuolo je osvojio samo bod u prethodnih sedam kola Serije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A i ima 20 bodova. Nalazi se na 18. mestu, koje vodi u niži rang.

In today’s edition of “only in Italy” we welcome Davide Ballardini back to Serie A 🇮🇹🔙

He’s never finished a season in Serie A since his first stint in 2005 yet has more apps than Mourinho, Conte and Sacchi 🤯

He is THE relegation specialist - in his 16 seasons as a manager in… pic.twitter.com/kdAqrZrieE

— Italian Football TV (@IFTVofficial) March 1, 2024

Do kraja ga očekuje grčevita borba za opstanak sa Kaljarijem i Veronom (20 bodova), Frozinoneom i Udinezeom (23), Lećeom (24) i Empolijem (25).

Balardini je u prebogatoj trenerskoj karijeri između ostalih predvodio Lacio, Kremoneze, Đenovu, Bolonju i Kaljari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.