DOBRO SU PROŠLI: Legenda Liverpula sa ćerkom imao SAOBRAĆAJNU nesreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 17:36

DOBRO SU PROŠLI: Legenda Liverpula sa ćerkom imao SAOBRAĆAJNU nesreću

Odmah su preveženi u bolnicu.

Bivši fudbaler Liverpula i reprezentacije Norveške, Jon Arne Rise, doživeo je saobraćajnu nesreću ove srede. Sa njim u autu je bila i  njegova ćerka Ariana.

Kako su javili mediji u Norveškoj, oboje su u svesnom stanju prevezeni u bolnicu gde su pregledani i nakon što je konstantovano da nemaju povreda, pušteni su na kućno lečenje.

Pored Arijane, Rise ima još troje dece, Emu, Patrika i Kolina. Arijana je najstarija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je mali Kolin rođen prošlog septembra.

Rise je 2005. godine postao jedan od heroja Liverpula kada je ekipa Rafe Beniteza osvojila titulu Lige šampiona nakon dramatičnog finala sa Milanom (3:3, pobeda posle penala), a učestvovao je i sa jednom asistencijom u tom meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.