DIVLJAŠTVO: Hrvat pretio da će prerezati grkljan Italijanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 13:37

DIVLJAŠTVO: Hrvat pretio da će "prerezati grkljan" Italijanu

Čeka ga drastična kazna.

Fudbaleri Torina i Fjorentine odigrali su bez golova u 27. kolu Serije A, ali to nije obelećilo taj susreta. Naime, hrvatski stručnjak na klupi domaće ekipe, Ivan Jurić, isključen je sa meča direktnim crvenim karton zbog pretnji smrću treneru ''Viole'' Vićencu Italijanu.

Posle žučne rasprave, Jurić je pocrveneo od besa, a onda je poručio kolegi da će mu "prerezati grkljan". Pored direktnog crvenog kartona koji je dobio, sankcije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti i daleko veće.

Posle meča, Jurić je shvatio da je preterao, te se izvinio svom kolegi sa protivničke klupe, ali svakako da je to uradio i da bi smanjio kaznu koja ga definitvo čeka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.