Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISCIPLINA: Bajern počinje sezonu bez Svetislava Pešića?

Srpski trener do sredine oktobra neće moći sa klupe da predvodi Bajern iz Minhena pošto je suspendovan zbog nesportskog ponašanja.

Temperamentni trener se tokom petog meča finalne serije Bundeslige protiv Bamberga nesportski ponašao, a posle izgubljene titule kritikovao je sudije, zbog čega ga je klub suspendovao do sredine oktobra. Pešića takođe čeka i novčana kazna od sedam hiljada evra.
To znači da će tokom prijateljskih mečeva na pripremama ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << voditi pomoćni trener, a Svetislav Pešić će na klupu tek sredinom oktobra kada se igra Superkup Nemačke između Bajerna i Oldenburga.
The post DISCIPLINA: Bajern počinje sezonu bez Svetislava Pešića? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pešić: "Radujem se susretu sa 'Delijama'"

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2015, 14:55

Odmah nakon žreba za grupnu fazu Evrolige generalni menadžer Bajerna iz Minhena Marko Pešić izrazio je zadovoljstvo što će u predstojećoj sezoni imati priliku da se susretne sa navijačima Crvene zvezde...Žrebom koji je u četvrtak održan u Barseloni dobili smo sastave grupna za predstojeću...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.