DIREKTOR ČUKARIČKOG: Spremamo se kao da se igra u nedelju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR ČUKARIČKOG: Spremamo se kao da se igra u nedelju (FOTO)

Meč je trebalo da počne u 15 časova.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije, između Čukaričkog i Crvene zvezde nije odigrana zbog snega, a prema poslednjim informacijama odložena je za 24 časa. Tako bi prema planu, trebalo da se igra u nedelju, od 15 časova.

Posle zvaničnog odlaganja, oglasio se i sportski direktor Brđana, Nenad Mirosavljević.

- Vremenske prilike ili bolje rečeno neprilike, nisu dozvolile odigravanje derbi meča sa Crvenom zvezdom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od sedam časova ujutro naši radnici su čistili teren, pokušavali da ga osposobe za igru, ali je to jednostavno bilo nemoguće, iako je angažovano 70 ljudi za taj posao. U jednom trenutku, oko pola deset, teren je bio čist, videla se trava, ali je vremenom ponovo pobeleo, s obzirom da je sneg neprestano padao. Procedura nalaže da se utakmica odloži za 24 sata, što je i učinjeno. Mi smo se čitavog dana ponašali kao da će utakmica biti igrana. Igrači su bili u karantinu, došli su potom na utakmicu. Umesto meča protiv Crvene zvezde odradili su trening, pa ponovo idu u karantin. Videćemo šta će se događati u nedelju, mi ćemo se ponašati kao da će utakmica biti igrana i učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da osposobimo teren, ukoliko to vremenski uslovi dozvole - rekao je Mirosavljević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.