DINAMO POSLE UBISTVA U ATINI TONE SVE NIŽE: Česi RAZMONTIRALI PURGERE u Pragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 21:42

DINAMO POSLE UBISTVA U ATINI TONE SVE NIŽE: Česi "RAZMONTIRALI PURGERE" u Pragu

Neverovatan meč.

Svi su očekivali da će Dinamo iz Zagreba stići do Lige šampiona, a oni će igrati u Ligi konferencija.

Posle ubistava navijača AEK-a krenulo im je sve nizbrdo. Prvo su u zaustavnom vremenu u Atini primili dva gola i propustili priliku da dođu na korak od elitnog takmičenje, a sada su posle 3:1 u Zagrebu ispali i iz Lige Evrope.

Sparta je slavila 4:1 i tako je ukupnim rezultatom 5:4 obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to znači da će Dinamo morati da igra Konferencijsku ligu, treće po kvalitetu UEFA takmičenje.

Nema sumnje da je to neuspeh najskupljeg tima na Balkanu koji je odigrao katastrofalno u revanšu u Pragu i zbog toga će se naći na žrebu za takmičenje u kome nikada do sada nisu učestvovali.

Dinamo je inače već u prvih 25 minuta izgubio prednost iz prvog meča golovima Haraslina i Serensena iz Sparte, da bi Panak u 67. minutu povećao na velikih 3:0 za domaćina.

Menjao je novi trener Jakirović i konačno dočekao gol preko Baturine u 71, ali Olatundži je tri minuta pre kraja susreta odveo Spartu u Ligu Evrope, dok za Purgere ostaje utešna Liga konferencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.