DILEME VIŠE NEMA: Bleki Milenković ponovo u crno belom dresu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 20:15

DILEME VIŠE NEMA: Bleki Milenković ponovo u crno belom dresu

Transfer vredan 40.000.000 evra.

Više nema dileme da će posle Dušana Vlahovića i Nikola Milenković napustiti Firencu. Čini se da će popularni Bleki baš kao i Vlahović od narednog leta nositi crno beli dres.

Samo je pitanje čiji. Da li Juventusov koji ga prati od prvog dana od kako je došao u Italiju ili onaj Njukasla koji ga silno želi.

Poznata je i cena koja bi zadovoljila čelnike Fiorentine. Transfer neće biti kao onaj Vlahovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 75 milona, već će se u Firenci obradovati i sa 40.000.000 koliko bi trebali da dobiju za Milenkovića.

Nema dileme da će samom Milenkoviću bolje finansijske uslove moći da ponudi Njukasl, ali je pitanje šta će on izabrati. Da li će poput Vlahovića koji se zahvalio Arsenalu na izdašnoj ponudi potpisati za Juve ili će ipak novac prevagnuti u njegovom izboru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.