DETONACIJA: Barak Bahar već našao novi posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 20:20

DETONACIJA: Barak Bahar već našao novi posao

Ponovo na mestu uspeha...

Barak Bahar je u Crvenu zvezdu došao na velika vrata, ali je samo posle nekoliko meseci napustio Marakanu. Izraelcu je na kraju polusezone uručen otkaz nakon loših rezultata u Superligi Srbije i Ligi šampiona. Njemu će plata biti isplaćivana sve dok ne bude pronašao novi posao, a to mi moglo ubrzo da se desi.

Naime, Makabi iz Haife prolazi kroz turbulentan period, a sve je kulminiralo remijima sa Hapoelom iz Tel Avivia i Makabijem iz Petah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tikve.

Klub iz Haife sada zaostaje čak deset bodova za vodećim Makabijem iz Tel Aviva posle samo 13 odigranih kola.

Zbog toga bi u izraelskom velikanu mogle da uslede velike promene, a bez posle bi mogli da ostanu sportski direktor Gal Aberman, kao i trener Mesej Dego.

Ukoliko do toga i dođe, najveći favorit za novog trenera Makabija iz Haife biće upravo Baraka Bahar, koji je sa ovim izraelskim klubom pravio fantastične rezultate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.