DERBI ABA LIGE U PODGORICI: Zvezda spremna za revanš Budućnosti

Izvor: BKTV News, 07.Jan.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI ABA LIGE U PODGORICI: Zvezda spremna za revanš Budućnosti

Centar i trener crveno-belih, najavljuju kvalitetan i uzbudljiv meč

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 17 časova gostuju Budućnosti u derbiju 15. kola ABA lige. Rivali duel dočekuju sa istovetnim skorom (12-2) pa se od meča u Podgorici očekuje mnogo uzbiđenja.

Dušan Alimpijević, koji neće moći da računa na povređenog Ognjena Dobrića, istakao je važnost uloge Nemanje Gordića u timu rivala.

"Sutrašnja utakmica može da nam olakša nastavak prvenstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ali nije presudna jer ima još mnogo da se igra. Dobre partije i forma oba tima garantuju zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Znamo kakva atmosfera nas očekuje u Podgorici, ali već smo se navikli na to, pokazali smo i kroz utakmice Evrolige da umemo da se nosimo sa pritiskom sa tribina", rekao je trener Crvene zvezde.

Iskusni prvotimac crveno-belih Milko Bjelica takođe očekuje kvalitetnu, ali i tešku utakmicu u „Morači".

"Očekuje nas duel protiv ekipe Budućnosti, koja je ove sezone odlična na oba fronta, u ABA ligi i Evrokupu. Poraženi smo od njih u Beogradu, i sigurno da imamo veliki motiv da im se revanširamo. Tim sastavljen od sijaset kvalitetnih pojedinaca, ali ih na prvom mestu krasi timska igra", rekao je Bjelica.

Utakmicom protiv crnogorskog predstavnika crveno-beli nastavljaju seriju neugodnih duela u januaru, a već u petak predstoji im novo gostovanje, EFES-u u Istanbulu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.