DELIJE: Dođite na Marakanu, da nastavimo kao protiv Voždovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 20:02

DELIJE: Dođite na Marakanu, da nastavimo kao protiv Voždovca

Oglasili se navijači crveno-belih.

Crvenu zvezdu u subotu očekuje meč sa Čukaričkim u 22. kolu Superlige, a uoči duela na stadionu “Rajko Mitić” oglasile su se i Delije.

- Svi na Čuku!!!U subotu nas čeka nova utakmica! Ovo je period kad nije toliko zgusnut raspored, gde na svake dve nedelje igramo na našoj Marakani. To treba da bude razlog više da dođemo u dobrom broju! Protivnik je iz vrha tabele i učesnik jednog od evropskih takmičenja, očekuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar fudbal što nije tako često na našim terenima. Uz sve ovo imamo borbu za titulu i šansu da već u ovom kolu izbijemo na prvo mesto.

Poseta protiv Voždovca raduje, treba nastaviti sa dobrim izdanjima i dati svoj doprinos osvajanju nove titule. Fokus na ovoj utakmici stavljamo na dobro navijanje i dobru energiju koja će dodatno pokrenuti našu ekipu.

Pobeda želja naša, titula radost naša - navodi se u poruci Delija,

Meč između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u subotu u 16 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.