DELFINI POTONOLI JOŠ DUBLJE: Rumunija DEKLASIRALA Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 08:45

"DELFINI" POTONOLI JOŠ DUBLJE: Rumunija DEKLASIRALA Srbiju!

I to smo dočekali...

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je novi težak poraz, ovog puta u razigravanju od 5. do 8. mesta na završnom turniru Svetskog kupa u SAD. "Delfini" su za protivnika imali selekciju Rumunije, koja im je održala lekciju i slavila trijumf rezultatom 17:13.

Koliko su loše izabranici Uroša Stevanovića igrali u četvrtfinalu protiv SAD, u ovom meču bili su još gori, posebno u odbrani, koja je uvek bila zaštitni znak igre našeg vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima.

Rumuni su samo u prvoj deonici postigli sedam golova i poveli sa 7:4, što je na kraju bila krucijalna prednost za krajnji ishod.

Srbija više nije uspevala da uhvati priključak, te su Rumuni uspeli čak i da stignu do +5 (9:4) i rutinski održe zalihu do kraja.

Rumunija je ostvarila jednu od najvećih pobeda u istoriji svog vaterpola, te će se za peto mesto boriti protiv Grčke.

"Heleni" su savladali Nemačku sa 19:6 i poslali je na Srbiju u meču za 7. mesto u Svetskoj ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.