DEJNA BACIO BOMBU: Obelodanio protiv koga će se Adesanja boriti i svi su RASPAMEĆENI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 17:48

DEJNA BACIO BOMBU: Obelodanio protiv koga će se Adesanja boriti i svi su RASPAMEĆENI (VIDEO)

Očekuje se ludnica.

Prvi čovek UFC-a Dejna Vajt potvrdio je da će na UFC-u 293 u Sidneju 10. septembra Izrael Adesanja braniti pojas protiv Šona Striklanda.

Poznato je da je izazivač prvobitno trebalo da bude južnoafrički borac Drikus Du Plesis, no on ne može da nastupi zbog povrede, pa se kao sledeća opcija nametnuo upravo Strikland, koji isprva nije hteo da pristane na meč zbog zarade, no kao što se moglo i očekivati, ispregovarao je željenu cifru gledaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga u kavezu početkom septembra.

Poslednju borbu odradio je na UFC on ESPN 48 priredbi početkom jula kada je dominantno porazio Abusa Magomedova tehničkim nokautom u drugoj rundi.

S druge strane, Adesanji će ovo biti prva odbrana pojasa otkako ga je vratio pobedom nad Aleksom Pereirom na UFC-u 287 u aprilu. "The Last Stylebender" tada je slavio nokautom u drugoj rundi i napokon pobedio svog dugogodišnjeg rivala, koji je onda prešao u višu kategoriju.

#UFC293 in Sydney, Australia pic.twitter.com/xVHYTBLqte

— danawhite (@danawhite) August 8, 2023

Dejna Vajt takođe je potvrdio još neke mečeve, a druga po značaju borba večeri doneće nam teškaški obračun između Taija Tuivase i Aleksandra Volkova. Kai Kara-Franka vratiće se u oktogon protiv Manela Kejpa, a Džastin Tafa odradiće revanš s Ostinom Lejnom nakon što se u prvoj rundi nakon 29 sekundi borbe dogodio ubod u oko te je meč proglašen "no-contestom".

Možemo biti sigurni da nas čeka zaista sjajna priredba, a konferencije koje prethode tome sigurno će ući u istorijske knjige.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Daza, verenica italijanskog atletičara Lamonta Džejkobsa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.