Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN MILOJEVIĆ: Pobedom protiv Zadra do plej-ofa!

U subotu sa početkom u 17 časova Mega Leks u Sremskoj Mitrovici dočekuje Zadar u okviru 18. kola ABA JTD lige.

Četa Dejana Milojevića bi pobedom bila na korak do plasmana u plej-of, zbog toga mladi trener poziva na oprez i agresivnost u odbrani.
– Zadar je dolaskom Delaša dodatno podigao kvalitet ekipe i uz Krku, trenutno predstavlja najozbiljnijeg konkurenta za plej-of. Pobedom u ovom meču bi napravili ključni korak u odnosu na njih na putu ka cilju. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Potrebno je da ih maksimalno agresivnom odbranom nateramo da igraju našu a ne njihovu igru i na taj način da dođemo do pobede – rekao je Dejan Milojević.
Na reči trenera nadovezao se prvotimac Radovan Đoković, koji takođe veruje da je ovo veoma važna utakmica na putu ka F-4.
– Očekuje nas teška utakmica. Dolazi nam Zadar koji je u nešto lošijoj seriji rezultata i sigurno je da će potražiti pobedu u ovom meču kako bi prekinuli negativan niz. Njihova lošija forma nas neće zavarati, reč je o dobroj ekipi koja ima odličan roster sa dobrim pojedincima i trenerom i trudićemo se da našom prepoznatljivom agresivnom igrom u odbrani uspostavimo ritam koji nama odgovara. Pokazali smo da imamo veliku želju, talenat i kvalitet i želimo da novu godinu započnemo sa još jednom pobedom koja bi nas približila ka našem cilju a to je plasman u plej-of – istakao je Đoković.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milojević: Zadar najozbiljniji kandidat za plej-of

Izvor: B92, 01.Jan.2016

U subotu, drugog januara od 17 sati u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici, Mega Leks dočekuje ekipu Zadra u okviru 18. kola ABA lige. Ni na ovom meču zbog povrede neće nastupati Nikola Janković dok je u prošlom kolu fantastičan debi za ekipu imao Boris Savović (24 poena, 10-10 za dva poena).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.