DEČKO JE VEĆ KLASA: Nikola Topić ubacio 49 POENA za pobedu Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 18:03

DEČKO JE VEĆ KLASA: Nikola Topić ubacio 49 POENA za pobedu Zvezde

Neverovatna partija.

Juniori Crvene zvezde plasirali su se u finale ANGT kvalifikacionog turnira Evrolige u Beogradu, pošto su posle produžetka savladali Next Generation team sa 96:95.

Još jednu fantastičnu utakmicu odigrao je Nikola Topić. Postigao je pobedonosni koš na dve sekunde do kraja, a meč je završio sa 49 poena (10-13 za dva, 3-7 za tri, 20-20 penali), 3 skoka i 12 asistencija za ukupni indeks korisnosti 65.

Lazar Gačić postigao je 15 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (5-5 iz igre, 6sk), a Andrija Vuković 10, dok je za rivale najbolji bio David Mirković sa 32 poena, dok je Vasilije Todorović dodao 23.

Neverovatni Nikola Topić predvodio juniore Crvene zvezde do finala @EuroLeague #adidasNGT 👏🏼🔴⚪️

📊 Topić 49 poena, 12 asistencija, Indeks korisnosti 65#kkcz #TogetherWeCan #WeAreTheTean pic.twitter.com/i4cG7W0EKt

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) April 1, 2023

Crveno-beli će se u finalu, u borbi za plasman na završni ANGT turnir, sastati sa prvoplasiranom ekipom iz B grupe – o tome će odlučiti Mega i francuski INSEP, koji imaju po dve pobede.

U drugom meču u A grupi, Valensija je pobedila Partizan sa 66:60, a najefikasniji kod crno-belih bio je Savo Drezgić sa 19 poena (7-21 iz igre), uz 8 skokova i 7 asistencija. Za pobednike je Lukas Mari postigao 16 poena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.