Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBI IZ SNOVA: Drogba postigao het-trik na premijeri u MLS ligi (VIDEO)

Doskorašnji napadač Čelsija, legendarni Didije Drogba, debitovao je sa stilom u severnoameričkoj MLS ligi, postigavši tri gola.

Montreal je u meču sa najslabijim timom lige Čikagom došao do prvog trijumfa posle serije loših rezultata zbog kojih je otkaz dobio trener ekipe Frenk Koplas. Najbolji pojedinac na meču bio je Didije Drogba koji je sa tri gola obezbedio pobedu od 4:3.
Napadač Obale Slonovače otvorio je meč golom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u 27. minutu na asistenciju nekadašnjeg veziste Aston Vile Najdžela Rija Kokera, Laurentovic je izjednačio sa penala u 36. minutu, a u finišu prvog poluvremena viđena su još dva gola. Prvo je Lefevr doneo još jednu prednost domačinu u 42. minutu, da bi dva potom izjednačio Žilberto.
U drugom delu igre Čikago je poveo golom Igboanikea, ali Drogba je sa dva gola do kraja susreta obezbedio važne bodove svom timu. Nekadašnji napadač “Plavaca” je pretio sa svih delova terena, postizao je golove glavom, levom i desnom nogom.
Montreal je sada na šestom mestu Istočne konferencije, poslednjem koje vodi u plej-of. 

(youtube: Sam Simo)
The post DEBI IZ SNOVA: Drogba postigao het-trik na premijeri u MLS ligi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stari vuk je još u punoj snazi: Drogba het-trikom izrešetao Čikago! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015

Nekadašnji as Čelsija blista na terenima MLS-a..Fudbal je kao vožnja biciklom.. Kada jednom savladate osnovne lekcije ne možete da ih zaboravite.. Možete da budete i veteran, ali ako ste klasa onda ste – klasa. Kao što je Didije Drogba...Nekadašnji as Čelsija i reprezentativac Obale Slonovače...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.