DANCI SA DVA PORAZA NISU OTPISANI: Protiv Rusa pobeda ih može odvesti na DRUGO mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 10:11

DANCI SA DVA PORAZA NISU OTPISANI: Protiv Rusa pobeda ih može odvesti na DRUGO mesto

Dule počinje u 21 čas.

Neizvestan meč nas očekuje u 21 čas u Kopenhagenu. Danci koji su poraženi u prva dva kola igraju sa Rusima koji imaju tri boda, ali oba tima imaju šanse da prođu dalje, Izabranici Stanislava Čerčesova su naravno u boljoj situaciji i najverovatnije sa bodom idu dalje, dok Danci i sa pobedom nisu sigurni.

Rusiji bi večeras (21.00) protiv Danske verovatno i bod "završio posao" za plasman dalje, ali Danci se nisu predali: ako savladaju Ruse, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Finci izgube od Belgije, mogu i do drugog mesta. Kvota na Dansku je 1,82, na iks 3,50, a na Rusiju 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rusija - Danska

Rusi su na startu pretrpeli ubedljiv poraz od Belgije u Sank Peterburgu (0:3), ali su se potom iskupili pobedom nad Finskom (1:0). Magija Alekseja Mirančuka u finišu prvog poluvremena donela im je tri boda. Za Rusiju bi poraz u Kopenhagenu najverovatnije značio kraj, a u nekim solucijama postoji mogućnost da se ne plasiraju u nokaut fazu iako uzmu bod – zbog loše gol razlike i ubedljvog poraza u prvom kolu.

Danci nisu osvojili nijedan bod u prva dva meča, ali ništa nije izgubljeno. U slučaju da pobede Rusiju sa dva gola razlike, a da Belgija dobije Finsku, bili bi drugi u grupi jer bi u tom slučaju bili najbolji u trouglu sa Rusima i Fincima. U svakom slučaju pobeda im ne neophodna, ali im sudibina zavisi i od drugih.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.