DANAS SE SVE RASPALO Kolašinac slomljen posle neuspeha, jedva uspeo da smogne snage

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 16:25

"DANAS SE SVE RASPALO" Kolašinac slomljen posle neuspeha, jedva uspeo da smogne snage

Teško mu je.

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac zaustavljen je u kvalifikacijama na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je njegov najbolji hitac (19,68) bio dovoljan za svega 14. mesto u njegovoj grupi.

Norma za finale iznosila je 21 metar i 20 centimetara.

Zvezda večeras (21.00) čeka Šerif i želi da stekne kapital i mirno otputuje na revanš u Moldaviju. Kvota na keca je 1,40, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Šerif.

On je prestupio u prvom i trećem pokušaju, a u drugom bacio samo 19,68m i evo šta je rekao posle takmičenja.

- Mogu slobodno da kažem da se danas sve raspalo. Na zagrevanju sam delovao odlično, međutim kad je krenulo takmičenje kao da sam imao pogrešan pristup. Previše sam razmišljao da treba da idem na maksimum, da treba da rizikujem. Onda sam počeo da pravim greške u tehnici - pojasnio je po završetku kvalifikacija Kolašinac.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTPUNO JE SKRHAN: ‘Sve se raspalo danas!’

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2021

Jednostavno nije išlo. Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da izbori finale na Olimpijskim igrama u Tokiju. Njegov najbolji hitac iznosio je svega 19.68, a u prvom i trećem pokušaju napravio je prestup. Nakon završetka bio je vidno razočaran. ‘Mogu slobodno da kažem da se danas sve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.