DABL-DABL MICIĆA: Efes poražen na kraju priprema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2022, 23:27

DABL-DABL MICIĆA: Efes poražen na kraju priprema!

Nastavak klupskih obaveza...

Nakon eliminacije reprezentacije Srbije sa Evrobasketa, srpski plejmejker Vasilije Micić vratio se klupskim obavezama. Srbin već četiri godine u Efesu ostvaruje sjajne rezultate, što na individuslnom, što na klupskom planu.

Tim iz Istanbula će i u sledeću sezonu ući kao branilac titule u Evroligi, a srpski plejmejker će ponovo imati glavnu ulogu u toj borbi kao MVP prošlosezonskog fajnal-fora.

Ekipa se posle Evrobasketa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polako kompletira, a u završnici priprema za novu sezonu Efes je večeras poražen od italijanske Venecije rezultatom 85:82.

⚡️🔨 The hammer @derekxwillis #Reyer150 #finoallafine #ReyerEfes pic.twitter.com/ru3NtrSqvW

— Reyer Venezia (@REYER1872) September 20, 2022

Micić je ostvario odličan učinak u ovom meču, sa 19 poena, 11 asistencija i tri skoka, a efikasniji od njega u ekipi Efesa bio je Klajburn sa 23 poena, uz osam skokova i četiri asistencije. Dvocifren poenterski učinak imao je i hrvatski centar Ante Žižić sa 12 poena i pest skokova.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.