Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE DIČE GENERACIJE: Zvezda podiže spomenik legendi ispred stadiona!

Na ovaj način Crvena zvezda želi još jednom da izrazi zahvalnost velikoj legendi za sve što je učinio za klub.

Menadžer grada Beograda Goran Vesić izjavio je da je Skupština grada dobila zahtev da se na zemljištu koje pripada Crvenoj zvezdi podigne spomenik Rajku Mitiću, velikanu ovog kluba i prvoj Zvezdinoj zvezdi.
– Zvezda je, pored toga što spomenik Rajku Mitiću podiže sama i na svom zemljištu, zatražila saglasnost nadležne gradske komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i to je procedura koju treba da poštuju svi u gradu, bez obzira da li su u pitanju sportski klubovi, opštine ili udruženja građana – rekao je Vesić.
U planu je da se spomenik otvori 4. marta, na 71. rođendan kluba, a pored stadiona koji već nosi njegovo ime, po Rajku Mitiću biće nazvana i ulica odmah pored stadiona.
– Veoma mi je drago zato što će Rajku Mitiću ispred stadiona koji nosi njegovo ime biti podignut spomenik. To je dug koji Srbija ima prema jednom od svojih najvećih fudbalera u dokaz da se sećamo svih onih ljudi koji su dali doprinos razvoju našeg sporta – rekao je Goran Vesić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.