DA LI TEO OSTAJE U ZVEZDI? Stigao odgovor sa Malog Kalemegdana

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 15:28

DA LI TEO OSTAJE U ZVEZDI? Stigao odgovor sa Malog Kalemegdana

Ogalsio se direktor crveno-belih...

Direktor KK Crvena zvezda, Nemanja Vasiljević, izneo je nekoliko zanimljivosti o igračkom kadru u klubu, koji je prošlog vikenda osvojio Kup Radivoja Koraća u Nišu. Heroj crveno-belih je Miloš Teodosić, koji ima opciju da i naredne sezone igra za voljeni klub.

Prvo je baš o Teodosiću i govorio.

- Miloša znam od kada smo bili klinci i razne priče su kružile za njega, koje nemaju osnova u istini, niti što se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče ljudskog, niti sportskog plana. Hteo je da odigra malo u polufinalu, da vidi kako se oseća. Lazić je takođe stisnuo zube. Svaka im čast na tome. Teo je ove godine podneo veliku žrtvu. Nisam siguran koliko bi igrača, da su se našli u njegovoj situaciji, uopšte pokušao da igra, a ne da maksimalno požrtvovano odigra i bude sjajan. Mislim ni da za reprezentaciju nije nastupao sa ovoliko energije. Posebno mi je drago što će u Zvezdi verovatno završiti karijeru, pogotovo zbog načina kako je okončao sa reprezentacijom. Drago mi je što igra u Srbiji i pokazuje svima da mnogo vredi - rekao je Vasiljevć za Meridijan sport.

Dao je nagoveštaj o nastavku.

- On ima ugovor do kraja sezone. Od kada smo potpisali za ovu sezonu, pričamo i o sledećoj. Šta god on bude odlučio, mi ćemo da ispoštovati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.