DA LI JE STVARNO OVO IZGOVORIO!? Nejmar izjavom pecnuo Srbe (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE STVARNO OVO IZGOVORIO!? Nejmar izjavom "pecnuo" Srbe (VIDEO)

Zvezda Karioka odgovorom ostavila voditelje bez teksta

Fudbalski kompliment, pa makar bio i kurtoazan, često je motiv igračima da se pokažu u još boljem svetlu, pruže igru i iznad svojih mogućnosti. Sa druge strane, ni najsrdačnija inajiskrenija pohvala ne umeju da predstavljaju vetar u leđa poput pojedinih sitnih, ili nešto krupnijih, provokacija.

Upravo zbog škakljivih tema i svojevrsne uvertire meč Srbije i Švajcarske mnogi dočekuju sa posebnim uzbuđenjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a da izabranici Mladena Krstajića ništa manje motivisani ne budu ni u trećem kolu protiv Brazila pobrinuo se Nejmar.

Prva zvezda Karioka gostovala je u emisiji poznatih jutjubera Poeta i Vuja. Vuj, ili David Vujanić kako mu je ime, nije propustio priliku da ofanzivca PSŽ-a pita za mišljenje o reprezentaciji Srbije, ne sluteći da će ga odgovor prilično iznenaditi.

"Srbija ima kvalitet, mogli bi da budu iznenađenje", rekao je Nejmar ne trudeći se da ulazi u detalje, a potpitanje je otkrilo i zašto.

Da li si čuo za Mitrovića, napadača Fulama?

"Ne", odgovorio je Brazilac na pitanje voditelja, a čak ni pesma "Mitro's on fire" nije značila mnogo jednoj od najvećih fudbalskih zvezda današnjice.

Na snimku kompletnog intervjua Nejmarov komentar vezan za Orlove i Mitrovića možete pogledati od 3:20.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.