DA LI JE OVO ŠANSA ZA ZVEZDU: Napušta tim posle dve godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 16:28

DA LI JE OVO ŠANSA ZA ZVEZDU: Napušta tim posle dve godine

Odigrao je 44 meča.

Nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Prijović nije više član Vestern junajteda. Sa australijskim klubom je raskinuo saradnju posle dve godine.

- Želeli bismo da se zahvalimo Aleksandru na vremenu koje je proveo tokom dve sezone sa nama u Vestern junajtedu. Odigrao je značajnu ulogu u uspehu kluba u šampionatu 2021/22 i želimo mu mnogo uspeha u narednim koracima - rekao je generalni direktor kluba Mal Impiombato.

Odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 44 zvanične utakmice za Vestern junajted, postigao 19 golova i zabeležio sedam asistencija. Prijović ima 33 godine i do sada je promenio dosta klubova. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 13 utakmica i dao je dva gola.

Pošto ga je Zvezda želela tada kada je otišao U Asutraliju, postavlja se pitanje da li je ovo nova šansa za saradnju. Iako je to malo verovatno budući da je prethodni put došao u mali sukob sa "glavnim" čovekom crveno-belih Zvezdanom Terzićem, ipak, ukoliko ga poželi Barak Bahar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.