DA LI JE OVO KRAJ? Ibrahimović se TEŽE POVREDIO na treningu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 09:50

DA LI JE OVO KRAJ? Ibrahimović se TEŽE POVREDIO na treningu (FOTO)

Za njega se pauza nastavlja.

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović povredio se na treningu i prema prvim procenama biće van terena narednih mesec dana, saopštio je italijanski klub. Trening je odmah prekinut kako bi mu se ukazala pomoć, a rezultati detaljnih pregleda znaće se narednih dana.

Švedski napadač se pre dve nedelje vratio u Italiju iz Švedske gde je trenirao sa ekipom Hamarbija, čiji je suvlasnik, a nastavak treninga sa timom Milana nije najbolje počeo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ibrahimović je probleme sa listom imao i krajem januara, povredu je uspeo da brzo sanira i vrati se treninzima za 14 dana, a mediji su već počeli sa nagoveštajima da se radi o povredi Ahilove tetive, a pojedini mediji idu toliko daleko da čak navode kako bi ovo moglo da označi kraj njegove karijere...

Serija A suspendovana je zbog pandemije koronavirusa 9. marta, a nadaju se da će sezona biti nastavljena 13. juna.

BREAKING: The injury of #Ibrahimovic is not as serious as initially though. The first tests have confirmed a muscle injury that will keep him out for one month. That means he will be available for the restart of Serie A.#ACMilan #Milan #SerieA pic.twitter.com/W98tz4l7iM

— AC Milan Info (@ACMilanInfo3) May 25, 2020

Zlatan Ibrahimović je u Milano stigao ove zime i potpisao šestomesečni ugovor s opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. On je ove sezone odigrao osam utakmica Serije A i postigao tri gola.

Dvomesečna pauza zbog pandemije virusa je svakako drastično uticala na formu i koncentraciju igrača o čemu svedoči i sve veći broj povreda fudbalera po povratku na timske treninge.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.