DA LI ĆE ĐORĐEVIĆ PREUZETI RADNIČKI? Iz Niša stigao ekspresan ODGOVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 21:31

DA LI ĆE ĐORĐEVIĆ PREUZETI RADNIČKI? Iz Niša stigao ekspresan ODGOVOR!

Trener Zvezdinih omladinaca napustio Marakanu.

Posle odlaska sa klupe omladinaca Crvene zvezde, koje je doveo do četvrtfinala Lige šampiona za juniore, Slavoljub Đorđević se našao na meti nekoliko seniorskih klubova.

Pojedini mediji preneli su informaciju da bi nekadašnji igrač crveno-belih mogao da preuzme superligaša iz Niša i nasledi Radovana Bataka, koji je tim preuzeo od Milorada Kosanovića.

Na "Čairu" su kategorično demantovali ovakvu mogućnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okarakterivši ovu situaciju kao pokušaj destabilizacije kluba, pred najvažniji meč sezone u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

– Ono što ja mogu da kažem, jeste da Radnički neće promeniti trenera. Radoslav Batak je pokazao da zaslužuje mesto na klupi našeg kluba, sa njim smo razgovarali o produžetku saradnje. Sa Slavoljubom Đorđevićem niko na "Čairu" nije razgovarao. Ponoviću, Radnički ima trenera, a to je Radoslav Batak. Jedino se pitam zbog čega se ova informacija u medijima pojavljuje dan pred utakmicu sezone za naš klub - rekao je sportski direktor Nišlija Dejan Propadalo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.