Cvetković: Radiću u reprezentaciji besplatno

Izvor: RTS, 23.Jun.2009, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Radiću u reprezentaciji besplatno

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković obratio se javnosti otvorenim pismom u kome ističe da, uprkos neslaganjima sa čelnim ljudima saveza, želi da vodi državni tim i u narednom periodu.

"Neću i ne želim da napustim reprezentaciju i igrače. Radiću narednih šest meseci bez dinara i predvodiću selekciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Austriji", stoji u Cvetkovićevom pismu.

On ističe da će sav novac namenjen selektoru podeliti rukometašima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i saradnicima u stručnom štabu kao nagradu za ono što su uradili u prethodnom periodu.

Reagujući na izjave predsednika Rukometnog saveza Srbije Velimira Marjanovića, Cvetković je ocenio da prvi čovek organizacije bez ikakvog razloga "najprljavije i najnemilosrdnije udara onog koji ga je najviše štitio i verovao mu da će ničim zasluženom snagom doprineti reanimaciji srpskog rukometa".

"Najprljavijim sredstvima ističući konstantno novac, odnosno alavost, kao jedini razlog mog sukoba sa funkcionerima saveza, Marjanović pokušava da ukalja čistotu rezultata u javnosti", piše Cvetković i dodaje da su zdravi odnosi u reprezentaciji "stvoreni krvavim radom i odricanjem".

Selektor naglašava da je Marjanović "svojim sposobnostima manipulacije do sada uspevao da pobeđuje svoje priotivnike", ali, kako napominje "vreme će pokazati svoje".

"Reprezentacija i ja nemamo vremena da čekamo još četiri godine da Marjanović i njegovi poslušnici napuste naš sport. Oni će za to vreme uništiti sve ono pozitivno što je stvoreno u protekle tri godine", zaključio je Cvetković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetković: "Odlazim, a ne želim"

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2009

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, napušta kormilo nacionalnog tima posle Mediteranskih igara u Italiji. Tvrdi da ugovor sa savezom nije ispoštovan do kraja, ali da razlozi nisu finansijske prirode. "Upravni odbor RSS-a će o daljim koracima odlučivati posle 25. juna, kada...

Nastavak na Sportske.net...

Cvetković: Neću da odem, radiću besplatno

Izvor: Mondo, 23.Jun.2009

Jovica Cvetković ističe da uprkos neslaganju sa ljudima iz Rukometnog saveza neće napustiti selekciju Srbije.

Nastavak na Mondo...

Vodiću nacionalni tim besplatno

Izvor: 24sata, 23.Jun.2009

"Ne želim i neću da napustim reprezentaciju i reprezentativce. Radiću u narednih šest meseci bez dinara.. Sav novac predvidjen za rad selektora ustupam, sa zadovoljstvom, igračima i stručnom štabu kao premiju..za ono što su već uradili", naveo je Cvetković u otvorenom pismu javnosti, iritiran...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.